Myytävät kasvatit

Myyntiehdot

☆ kasvatti on rekisteröitävä VRL:n hevosrekisteriin; kasvattajanimi Playground's/ei liitettä, kasvattaja PLAY1742 & syntymämaa Suomi
☆ mikäli joudut luopumaan kasvatistamme, kysythän ensin meiltä, otammeko sitä takaisin; tämän jälkeen voidaan keskustella sen siirtämisestä, myymisestä tai kuoppaamisesta
☆ kasvatin kuoltua sen sivut on tallennettava WebArchiveen tai sille on tehtävä muistosivut

Sivujen tekoaikaa on lähtökohtaisesti 2 viikkoa sovituista kaupoista. Lisää aikaa saa kuitenkin pyytämällä.


Christmas 2021 sale


"Dear Santa, all I want for Christmas is your list of naughty boys!
"

Joulupukin kopistellessa ovella ja kinoksen kertyessä maahan (ainakin haaveissa) on hyvä varmistaa jotain kuusen alle, ja siksipä me laitamme perinteisen joulun varsamyynnin pystyyn! Näin takaamme kaikkien niiden (ehkä jo entisten) ponityttöjen joululistatoiveet omasta pörröisestä ponista ja kannamme kortemme joulumielikekoon.

tammavarsa, kantakirjakelpoinen varattu

Playground's
R&Brie / Mascarpony / Farfalle / The Little Match Girl / Schneetwittchen / Holly

1-polvinen
syntynyt 11-12/2021
95-100cm, rn/rt/m + rnvkk/vkk/mvkk + rnhkko/pnhkko/hrkko + rnvkkhkko/vkkhkko/mvkkhrkko
Whistlingwick's Rumpelstiltskin KTK-III x Parmesan Romance KTK-III

Viimein saimme Parman kanssa kauan odottamamme tammavarsan! Yhdistelmässä päätimme käyttää viilipyttynä tunnettua Rumpelsitch - Rumpers- siis Rumpea tasoittamaan Parman välillä vähän turhankin veijarimaista luonnetta, vaikka varsa näyttääkin perineen molemmilta vanhemmiltaan liejussa rypemisen jalon taidon. Lisäksi Rumpea käyttäessä saimme mahdollisuuksia vaikka mihin väriin aina tuplavoikoista hallakkoon ja perusväreihin. Varsasta voidaan odottaa varsin ketterää ja menevää valjakkoponia.

ori-/tammavarsa, kantakirjakelpoinen

Playground's
The Naughty List / My Gnomeboy  / Know Your Gnomes / Gingle All The Way / Hoppy Holidays / Prosechohoho / Occamy 

3-polvinen
syntynyt 12/2021
95-100cm, rn/rt/m
Playground's Obscurus KTK-III x Huvin La Fortuna KTK-II

Minä olin ylpeänä kasvattajana aina rakastanut myös Murua, joka oli luonteeltaan vähemmän murunen, mutta aina olin uskotellut itselleni käyttäväni sitä vielä mukavalle tammalle. Siinä sitten vielä yrmeän Fannin kanssa seisoessani pidin vahvasti kiinni tästä rakkauden tuntemuksesta, kun löimme hynttyitä yhteen. Talvella meille syntyikin sitten ihanan kamala varsa, jolla on vähän liikaakin omaa arvostusta ja ymmärrystä ja ei haluaisi antaa missään periksi (tai mitään anteeksi). Kasvattajan pinkkien lasien läpi kuitenkin väitän edelleen, että tästä(kin) on saatavissa ihan kelpo valjakko- ja koulupeli pienen vääntämisen kautta!


Halloween 2021

"Trick or treat yo'self."

On taas se aika vuodesta, kun kaiverramme kurpitsat irveeseen, luurangot kaapeista ja valmistaudumme hiuksia nostattaviin leffailtoihin! Mutta ennen sitä on hyvä muistaa jälleen kerran hankkia leffaherkut ja halittavat kaverit ajoissa, sillä Playground järjestää perinteisen Halloween-myyntinsä tänäkin vuonna. Tarjoamme namit laidasta laitaan ja lupaamme, että mikäli varsa on vastahakoinen ajamaan asiansa halinallena, niin kasvattajatäti (ja -setä Konsta) tulevat halimaan niiden puolesta.

varattu varsa #4

Playground's
Baklava / Honey Cookie / Bubilas / Bhamari / Lil Chub-Bee / Beeloved / Bumblebee

4-polvinen ori/tamma
syntynyt 09-10/2021
95-100cm, rn/rt/m/vkk/rnvkk/mvkk
Honeycrust Biscotti x Playground's Hunnie Puff ktk-kelp

Hunajaisiin tunnelmiin on hyvä päättää. Nelosvarsa on porukan nautiskelijaluonne, oli kyseessä sitten kaurat, porkkanat tai kattoa kohti käännetyt ketarat, tämä osaa ottaa elämästä kaiken irti. Vielä ei olla osattu päättää, onko varsa vähän simppeli isänsä tavoin vai ottaako se niin lungisti, että se menee emänsä kaltaisesta laiskimuksesta, mutta se jääköön uuden omistajan iloiseksi yllätykseksi.


Vanhemmat kasvatit

Playground's Karma Banana
meriitti
ruuna ☆ 15.06.2020
Playground's Rubinus x Blackton Vanilla Papaya

Karma Banana on kotiin palautunut, ratsu- ja ajolle koulutettu päistärikkö ruuna. Banskuksi kutsuttu poni olisi varmastikin loistava ensiratsuksi tai vaikka ratsastuskoulun luottoponiksi, miksei myös projektiluontoiseksi raviponiksikin, sillä ruunauksen myötä tästä on tullut oikein fiksu tapaus hieman mielenkiintoisista vanhemmistaan huolimatta.

virtuaalitalli - a sim-game stable
etusivun ponikuva © VRL-07415
ulkoasun ponikuva © SN
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita