Keijumäen Crimson Mistress

virtuaalihevonen - VH21-017-0293

KTK-III

'Krisse'

84cm mustanvoikko minishetlanninponitamma
syntynyt 23.06.2021, iältään 2-vuotias, satunainen ikääntyminen
kasvattanut Keijumäen Ponitalli
omistaja Playground Ponies VRL-14618

kilpailee valjakkoajossa, tasolla noviisi

☆ III - palkinto ponien kantakirjassa syyskuussa 2021 
☆ tavoitteena shetlanninponien laatuarvostelut, valjakkoajon laatuarvostelu 

Meidän pikkuputte Krisse, maailman omapäisin otus, tuo valloittamattomien kauralaarien väsymätön tutkija ja valjakkokenttien lihavin miniponi. Tarviiko muuten pohjustaakaan?

Krisse on ehdottomasti tallimme luupäisin poni, vaikka miten sitä katsoisi. Toisaalta ihan kiva, että omaa tahtoa löytyy ja se menee läpi harmaan kiven kunhan osaa pyytää oikein, toisaalta taasen vähän vähemmän kivaa, kun se ei anna tarhasta kiinni tai läksii omille kulinaarimatkoilleen kesken talutuksen. Tässä ponissa on siis enemmän semmoista keljun tamman vikaa, kuin mukavaa lastenponia, mutta jos jotain, niin onpahan motivoitavissa vaikka mihin niin kauan, kun syytää kauraa eteen. Luonnollisesti tämän motivoi hiljaiseksi parhaiten hoitotoimenpiteiden ajaksi heinäverkolla, ja Krisse pysyy hyvin yhteistyönhaluisena niin kauan, kun syötävää riittää. Pääasiassa Krisse ei myöskään välitä juuri siitä, mitä sille sillä välin tehdään, mikä on iso plussa tälläisen muulin kanssa, ettei tarvi laittaa painiksi.

Sitä luulisi, että tälläisella umpiluukallolla olisi jotain erinomaisia ominaisuuksiakin paikkaamaan vähän paskaa luonnetta. On, ja ei. Silloin kun Krisse toimii kärryiltä, se on ihan mukavan reipas, tikittävä ja pörisevä poni, jolla on suloinen ilme korvineen kaikkineen, mutta silloin kun sille sattuu vähän kovempi uhmapäivä, se ei pelkää esittää pelkkää takaosan liikettä, jos edes sitä. Krisse siis saattaa ihan vaan seisoskella hapansilakkana paikallaan koko mokoman tunnin, jos se niikseen päättää. Siinä saa käydä kaikki keinot läpi lahjonnasta kiristykseen ja itkuun, mutta mini kun on päättänyt olla tekemäti, niin sehän myös on tekemäti. Kotona käytämme vanhaa keppiä ja porkkanaa vähän yhteistyöhalun herättämiseksi, mutta valitettavasti sellainen ei ole kilpailuissa sallittu lisävaruste, joten olemme luvanneet itsellemme käyvämme vain ne pakolliset kisat läpi. Ei tule kiusattua turhaan ajuriraukkoja.

Luonnollisesti Krissen kisapaikalle saapuminen riippuu täysin siitä, suostuuko se lastautumaan. Joku sanoisi, että periksi ei saisi antaa, ettei poni opi pahoille tavoille, mutta me olemme jo täysin antautuneet siihen, että Krissen kanssa jätetään kisat välistä, jos vanhat kepulikonstit ei riitä. Mitäpä sitä turhaan radalle lähteä, jos ponia ei saa edes lähtökuoppiin. Niinä päivinä kun se kuitenkin lastautuu onnettaren suosiessa, ja kisapaikalle päästään ilman sen suurempia kinasteluja vieruskaverin kanssa, voi valmistautua törkeään mölinään ja sitä seuraavaan häpeään ja tuumailla, että Krissen kanssa ei lähdetä enää ikinä minnekään. Krisse kun pitää äänekkäästi huolen, ettei vaan pääsisi unohtumaan itse minin läsnäolo.


Sukutaulu


ii Kruunun Winston KTK-III VVJ-IIie VIR MVA Ch Hiirenkorvan Jenavieve KTK-II

iii VIR MVA Ch Drayton Waldemar KTK-II

iie Kenmore Stormi

iei Brienwood's Eminence

iee VIR MVA Ch Frin Winnie

Krisse ei ole vielä tarjolla jalostukseen.


Kilpakalenteri

valjakkoajo
00 sijoitusta, joista 00 voittoja

00.00.0000 kutsu / taso / sija
00.00.0000 kutsu / taso / sija
00.00.0000 kutsu / taso / sija
00.00.0000 kutsu / taso / sija

00.00.0000 kutsu / taso / sija
00.00.0000 kutsu / taso / sija
00.00.0000 kutsu / taso / sija
00.00.0000 kutsu / taso / sija


Päiväkirja

00.00.0000 merkintä, kirjoittanut

tekstiä.


kuvat © kuvaaja ei halua nimeään mainittavan
tekstit © omistaja, ellei toisin mainittu

virtuaalitalli - a sim-game stable
etusivun ponikuva © VRL-07415
ulkoasun ponikuva © SN
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!